Skolon Academy - Knowledgebase / Införandeguide för huvudman / Plattform - Skolon Support

Skolon Academy

Authors list

Skolon-Academy-header.pngVad är Skolon Academy?

Skolon Academy är vårt digitala utbildningspaket som syftar till att ge dig som ny användare en introduktion till plattformen och dess funktionalitet. Skolon Academy är uppdelad i fem moduler enligt följande:

• Introduktion - för nya användare som loggar in för första gången

• För lärare - fördjupning i funktioner och integrationer för lärare som underlättar åtkomst till skolverktygen oavsett plattform och enhet

• För administratörer - en genomgång av hur du som administratör hanterar din skolas miljö i Skolon, hantering av licenser med mera.

• Inköp i Skolon - en genomgång av hur både lärare och administratörer enkelt och smidigt kan göra sina inköp av licenser direkt från vårt bibliotek

• Dataskydd och användning - funktioner för skol- och organisationsadministratörer som ger er ökad säkerhet och insyn i användning och inköp av skolverktyg

Så hittar du hit

Skolon Academy finns tillgängligt för alla användare, direkt inbäddat i Skolonplattformen. Du hittar alla moduler från menyvalet “Behöver du hjälp” längst ned till höger efter att du loggat in.

Utbildningarna är uppdelade i kortare filmklipp, och varje modul tar inte mer än 10 minuter att ta sig igenom. Smidigt va?