Mine innstillinger - still inn brukerens innstillinger

I Skolon kan du som administrator gjøre innstillinger på brukeren personlige innstillinger.

Gå til skoleadmin, pass på at du er på oversikten for skoleinnstillinger og velg mine innstillinger som du ser er markert på bilde over.

Slik ser det ut når du har klikker på innstillingen:

Her kan du stille in om du vil at brukeren skal kunne endre sine innstillinger eller tilbakestille sitt passord.

Vi anbefaler at disse står som ikke tillat om dere har gjort innstillinger i Skolon som dere vil skal gjelde for alle brukere og om dere har et bestemt passord som dere ikke vil at brukeren skal kunne endre på.

Tips: Om du vil vite mer om innstillingene, så kan du holde musepilen over spørsmålstegn symbolet for å få mer informasjon.