» Hvordan gjøre en bruker til administrator

» Fjern brukere i Skolon

Rediger en bruker

Behøver du å redigere informasjonen om en bruker? Her viser vi deg hvordan!

Start med å:

1. Logg inn i Skolon.
  2. Gå til min samling og klikk på ikonet for skoleadmin
  3. Til venstre finner du en meny, hvor du velger bruker

Her får du opp to valg: Grupper og bruker.

Under grupper ser du alle klasser og undervisningsgrupper i Skolon og under bruker kan du håndtere hver enkelt bruker. Her kan du velge mellom lærer og elev.

Når du har kommet deg inn på lærere eller elever får du opp alle brukere i sin respektive kategori i en liste.

For å se mer informasjon om brukeren, kan du klikke på pilene som finnes til høyre på samme rad som brukerens navn. Da vil du få opp ruten som du ser over og her kan du se hvilken type informasjon som finnes om brukeren i Skolon.

Om du ønsker å endre eller redigere noe om brukeren, klikker du på ikonet med de tre svarte prikkene. Her kan du fjerne brukeren, flytte brukeren til en annen klasse/gruppe eller endre informasjon som for eksempel navn, e-post adresse osv. Om du velger å gjøre endringer er det viktig at du ikke glemmer å trykke på lagre!