» Hvordan gjør en bruker til administrator

» Fjern brukere i Skolon

Rediger en bruker

1. Logg inn i Skolon.
2. Gå til min samling og klikk på ikonet for skoleadmin
3. Til venstre finner du en meny, hvor du velger brukere

Her får du opp to valg: Grupper og brukere.

Under grupper ser du alle klasser og undervisningsgrupper i Skolon og under brukere kan du håndtere hver enkelt bruker. Her kan du velge mellom lærere og elever.

Når du har kommet deg inn på lærere eller elever får du opp alle brukere i sin respektive kategori i en liste.

For å se mer informasjon om brukeren, kan du klikke på pilene som finnes til høyre på samme rad som brukerens navn. Da vil du få opp ruten som du ser over og her kan du se hvilket type informasjon som finnes om brukeren i Skolon.

Om du endrer eller redigerer noe om brukeren, klikker du på ikonet med de tre svarte prikkene. Her kan du ta bort brukeren, flytte brukeren til en annen klasse/gruppe eller endre informasjon som for eksempel navn, e-post adresse osv. Om du velger å gjøre endringer er det viktig at du ikke glemmer å trykke på lagre!