Kom igang

» Komme igang med et verktøy i din samling

» Logg inn på Skolon

Logg inn på Skolon

For å logge inn i Skolon, går du til startsiden

Øverst på siden finner du en meny. Klikk på den oransje knappen logg inn
Fyll inn ditt brukernavn, som i de fleste tilfeller er din e-post adresse og klikk på neste.

Har du glemt brukernavnet, kan du klikke på: har du glemt brukernavnet ditt

I neste steg fyller du inn ditt passord og deretter klikker du på logg inn, så blir du innlogget i Skolon.

Har du glemt passordet ditt? Ingen problem, klikk på glemt passord, så sender vi deg et nytt til din e-post adresse!