Søk etter verktøy.

Direkte fra startsiden i biblioteket kan du søke etter et spesifikt verktøy.

Skriv inn verktøyets navn i søkefeltet og klikk på søk-knappen

Går du inn på utforsk får du flere alternativet som kan hjelpe deg finne akkurat det verktøyet du søker. I utforsk finnes det filtrer. Du kan for eksempel sortere på publiseringsdato eller ut ifra et bestemt fag.

Klikk på en filtrering for å se alternativene du kan filtrere ut ifra. Biblioteket kommer automatisk til å filtrere på det du velger og raskt og enkelt stenge av filtrering igjen.