Ta i bruk og dele dyplenker

Ved hjelp av dyplenker kan du på en enkel måte klikke direkte inn i linken i for eksempel et digitalt læremiddel og deretter dele linken videre til andre. Her vil de da kunne komme direkte inn på riktig side, avsnitt eller kapittel med et klikk.

Du kan se om et verktøy har dyplenker ved hjelp av dyplenkeikonet som finnes i høyre hjørne av et verktøy i din samling. Klikk på ikonet (vises på bilde under).

Her vil du få opp læremiddelets kapittel og sider foran deg i en fane.

Du kan åpne dyplenker enten ved å klikke på symbolet i høyre for kapittelet eller siden, eller ved å høyreklikke og videre velge innholdsfortegnelse

Videre kan du klikke direkte på en link for å komme til akkurat den siden eller kapittelet i et verktøy.

Du kan også dele dyplenken med kollegaer eller elver på følgende måte:

1. Kopier til et utklipp, som vil gi deg en link som du kan lime inn i for eksempel en mail.

2. Send til brukere, som vil sende linken til en annen bruker av SKolon. Brukeren kommer til å få et varsel om dette og se det i sine hendelser.