Mine innstillinger

» Legg til eller bytt profilbilde.

» Bytt farge på din Skolonkonto

» Logg ut fra Skolon

Bytt farge på din Skolonkonto

Ønsker du å fornye utseende på din Skolonkonto? Eller kanskje bytte farge etter været?
Selvfølgelig kan du gjøre det!

1. Logg inn i Skolon og klikk på ditt profilbilde oppe i hovedmenyen. Har du ikke lastet opp et profilbilde enda, så vil det være et ikon med en hvit figur isteden.

2. Nå kan du se innstillinger for din konto. Under endre farge på min Skolon ser du fargede ruter. Om du klikker på en av fargene, så byttes fargene i Skolon til den fargen du har klikket på. Klarer du ikke å bestemme deg? Prøv flere!