Mine innstillinger

» Bytt farge på din Skolonkonto

» Legg til eller bytt profilbilde.

» Logg ut fra Skolon

Legg til eller bytt profilbilde.

Ønsker du å legge til et profilbilde til deg selv? Så gøy! Slik gjør du det:

1. Når du logger inn i Skolon havner du inn i din samling. Oppe i hovedmenyen finnes et ikon med en hvit figur. Klikk på denne.

2. Her dinner du dine innstillinger.
For å endre profilbilde - klikk på bildet med den hvite figuren

3. Her kan du laste opp bildet på to måter:
a) Dra inn din fil fra skrivebordet eller en mappe og slipp filen på området hvor det står "trekk og slipp filen din her".
b) Klokk på knappen "velg fil", let opp filen i dataen din og last opp.

4. Nå ser du bildet du har valgt foran deg. Den svarte ruten viser hvor bildet kommer til å se ut. Om du er fornøyd med hvordan bildet ser ut i den svarte firkanten, klikker du på lagre. Du kan også klikke på pluss- og minus-knappene for å forstørre eller minske ditt bilde. Du kan også klikke på på bilde og dra det rundt, for å få bilde til å passe inn i den svarte ruten slik du ønsker.

5. Når du har klikket på lagre, ser du at bilde ditt har havnet i hovedmenyen. Ferdig!