Skolon Share - Slik deler du linker eller verktøy med andre.

Når du ser ikonet over betyr det at du kan bruke Skolon Share. Med Skolon Share kan du enkelt dele verktøy og dyplenker fra læreverktøyet til andre.

Avhengig av hvordan akkurat deres skoleinnstillinger er kan det finnes flere andre måter å dele på.

Du finner ikonet i biblioteket og din samling. Når du høyreklikker på et verktøy eller ser på et verktøys dyplenker, kan du se ikonet for deling.

I listen som kommer frem når du høyreklikker på et verktøy, kan du velge mellom:

Kopiere til utklipp - gir deg en link som du kan lime inn hvor enn du vil, for eksempel i en e-post eller i et dokument.

Send til andre brukere - åpner et søkefelt hvor du kan finne en lærer, elev, gruppe eller klasse i Skolon som du kan sende linken til. Brukere får da et varsel med linken i sine hendelser. Varselet kommer til å være synlig i Skolon sin hovedmeny.