Sorter og/eller ta bort verktøy i min samling

Vil du ha en bedre oversikt på dine verktøy i din samling? Eller kanskje ta bort et verktøy?

Ska_rmavbild_2018-08-21_kl._10.50.46.pngDu kan enkelt sortere dine verktøy ved å helt enkelt klikke på de og flytte de med musen. Plasser verktøyet der du måtte ønske at det skal ligge. Om du legget verktøy over et annet kan du skape en egen mappe, hvor begge verkøyene havner.

Ønsker du å ta bort et verktøy fra din samling gjør du dette ved å høyreklikke på verkøyet og velg ta bort i listen som dukker opp.

Ønsker du verktøyet tilbake? Verktøyet som er tatt bort, men som du fortsatt har tilgang til kommer itl å havne i en egen gruppe i bunnen av din din samling. Dette gjør at du enkelt kan legge verktøyet tilbake i min samling.