For deg

I biblioteket under tittelen for deg finner du verktøy som Skolon tror kan være noe for deg. Denne delen er tilgjengelig for læreren og er der for å gi tips til nye og spennende verktøy!

Her kommer en liste over de populære verktøyene i din kommune, populære fag i din kommune og de nyeste verktøyene innenfor dine fag. Du vil se at disse tre kategoriene er inndelt i tre ulike segment:

Ønsker du å redigere hvilken fag du kan se? Klikk på tannhjulet, så åpnes en ny oversikt. Har du allerede valgt noen dag kommer du til å få et notat om dette på denne siden.

Når du har klikket på tannhjulet kan du fylle inn ditt eller dine fag. Skriv in faget eller fagene og trykk lagre

Nå får du tips om nye verktøy som du kan lære om og det eneste du trenger å gjøre er å klikke på ikonet til verktøyet, så kan du lese mer om det. Ferdig!