Share to Classroom - del material i din samling til Google Classroom

Med funksjonen Share to Classroom, kan du dele material i Skolon og din samling rett til Google Classroom med bare et klikk!

Slik gjør du det:

1. Høyreklikk på et verktøy i din samling, så vil du få opp en liste med valg.
Velg så Del og videre Del til Classroom

Du kan også dele dyplenker fra et læremiddel til Classroom, slik at lærere/elever kan nå akkurat riktig side eller avsnitt i et læremiddel. Da klikke du på symbolet til læremiddelet sin innholdsfortegnelse og i ruten som kommer opp får du frem alle sider/linker som finnes i læremiddelet. Klikk på del-ikonet og velg så Del til Classroom.Share_to_classroom.png

2. I neste steg velger du hvilken klasse/gruppe som er aktuell for deling, samt hva du ønsker å gjøre. Når du har valgt, klikker du OK lengst ned til høyre på siden.

3. Avhengig av valget ditt, kan du i neste steg fylle inn oppgaver som omhandler, akkurat som du/dere pleier å gjøre. Velg så Tilordne. Ferdig!