Datavisualisering

» FAQ Datavisualisering 2.0

» Datavisualisering 2.0

» Finne frem i Skolons datavisualisering

Datavisualisering 2.0

Personvernforordningen, GDPR, innebærer et økt sikkerhetsansvar for norske skoler og kommuner når det gjelder håndtering av brukerdata.

Skolon sin unike funksjoner gir muligheten til å kontrollere all sin brukerdata i digitale skole ressurser - på en å samme plass. Dette gjøres gjennom Skolon sin datavisualisering, som er en tilleggsfunksjon for skoler og kommuner, som administratorer har tilgang til.

Skolon Datavisualisering 2.0 lanseres i slutten av april 2019 og er en pro-funksjon - nedenfor kan du lese mer om funksjonalitetene. Ønsker du å vite mer om hvordan dette fungere og hvordan du kan få tilgang til dette på din skole eller i kommunen? Kontakt oss gjerne her (LINK), så forteller vi mer!

Nyheter for Skolon Datavisualisering 2.0:

Overordnet

• Nytt utseende med en bedre oversikt for å finne frem til det man skal søke på raskere
  • Nodene presenteres vertikalt, som gir mer plass for å eksempelvis en skolens klasse
  • Valg av organisasjon/klasse/verktøy inneholder nå statistikk, som for eksempel antall brukere på en skole eller antall skoler i en organisasjon.

Verktøys plassering

• For hver utvikling kan man nå se hvilket verktøy som finnes tilgjengelig og hvor mange brukere som har tilgang til det respektive verktøy
  • Hver verktøy viser også hvor mange av brukerne som har tatt i bruk verktøy og hvilket som har det i sin samling
  • Fra hvert verktøy kan man ta seg direkte inn i lisenshåndtering med et klikk
  • For hver utvikler kan man se hvilke bruker som deler data, samt hvilket data de deler
  • Man kan også se hvilket av de brukere som allerede har tilgang til partnerens verktøy
  • Man kan enkelt søke etter brukere
  • Underleverandører kommer til å vise under respektive utvikler.

For brukeren

• For hver bruker kommer alle tilgjengelig verktøy til å vises sammen med de verktøyene man deler data med tidligere
  • Man kan se delt data, om brukeren har tilgang til verktøyet i dag, som brukeren åpner verktøy samt om verktøyet finnes i brukerens samling

Vil du vite mer en hvordan du får tilgang til Skolon sin datavisualiseringverktøyet?

Kontakt gjerne vår support her (LINK).