Mina inställningar

» Så byter du Skola i Skolon som lärare

» Lägga till eller byta profilbild

» Byt färg på ditt Skolonkonto

» Lägg till dina ämnen och få tips på verktyg som passar dig

» Logga ut från Skolon

Så byter du Skola i Skolon som lärare

I Skolon har du en - Min Samling - för varje skola du är kopplad till. Samlingen är unik per skola då den hanterar dina licenser, grupper och klasser för just den skolan som du är inloggad på. Därför kan samlingarna ha olika verktyg.

Skulle det vara så att du har samma verktyg på flera skolor är det viktigt att du ändå är inloggad på rätt skola för att få rätt klass- och grupptillhörighet inne i verktygen.

Så byter du skola i Skolon

För att byta mellan skolor inne i Skolon klickar du enkelt på skolnamnet uppe i vänstra hörnet.

När du klickat på namnet får du upp de alternativ du har att välja på.

Så ändrar du din primära skola i Skolon

Du kan i Skolon under - Mina inställningar - spara vilken skola du som standard vill bli inloggad på. Du klickar på Byt Skola inna på inställningarna.

Sedan väljer du den skolan du vill ha som Primär när du loggar in. Du behöver klicka i - Kom ihåg mitt val, för att denna inställningen ska sparas. Ska_rmavbild_2019-11-28_kl._10.42.33.png