Nyttiga länkar

» Skolons enkla onlineutbildning - så kommer du igång

» Hur du fyller i din Excel-fil och vad den ska innehålla

» Så loggar du in i Skolon

» "Min samling" - så fungerar din startsida i Skolon

» Starta verktyg för användning terminen ut

Starta verktyg för användning terminen ut

Med anledning av coronaviruset (COVID-19) öppnar Skolon tillfälligt upp plattformen för att öka tillgången till digitala läromedel för landets samtliga skolor. Det gör vi genom att erbjuda en förlängd prova-på-period gällande de digitala verktyg och lärresurser i Skolon som har en demoversion. Det gäller terminen ut (15/6 2020) och du har möjlighet att starta och använda dessa demoverktyg i full version.

Nedan kan du i vår instruktionsfilm se hur du gör för att starta ett sådant verktyg:

Om du vill ha tillgång till ett digitalt skolverktyg som i dagsläget ännu inte har utvecklat stöd för den inbyggda demofunktionaliteten i Skolon trycker du på knappen som visas under titelraden, se bilden nedan.

Din förfrågan går då iväg direkt till leverantören och kommer handläggas av dem så snart som möjligt!