Nyttiga länkar

» Skolons enkla onlineutbildning - så kommer du igång

» Hur du fyller i din Excel-fil och vad den ska innehålla

» Så loggar du in i Skolon

» "Min samling" - så fungerar din startsida i Skolon

» Starta verktyg för användning terminen ut

Skolons enkla onlineutbildning - så kommer du igång

Skolon har i samarbete med Gigla tagit fram en onlineutbildning som ger dig de absoluta grunderna till att komma igång med att arbeta med digitala verktyg i Skolon. Givetvis är utbildningen kostnadsfri och du kan välja att gå den precis när du vill.

Klicka här för att ta del av onlineutbildningen direkt eller håll utkik efter kom-igång-ikonen nedan nästa gång du loggar in i Skolon och når din samling. Genom ikonen når du onlineutbildningen med ett klick och kan ta del av den när det passar dig.