Min samling

» Sortera och/eller ta bort verktyg i din samling

» Använda och dela djuplänkar

» Share to Teams - dela material i din samling till Microsoft Teams

» Share to Classroom - dela material i din samling till Google Classroom

» Skolon Dela - så delar du länkar eller verktyg med andra

» Skapa en mapp

Share to Teams - dela material i din samling till Microsoft Teams

Med funktionen Share to Teams, så kan du dela material i Skolon och din samling direkt till Microsoft Teams med ett par klick!

Så här gör du:

1. Högerklicka på ett verktyg i din samling, så får du upp en lista med val.
Välj Dela och sedan Dela till Microsoft Teams.

Du kan också dela djuplänkar från ett läromedel till Teams, så att lärare/elever når precis rätt sida eller stycke i ett läromedel. Då klickar du på läromedlets innehållsförteckning och i rutan som kommer upp får du fram alla sidor/länkar som finns i läromedlet. Klicka på dela-ikonen och välj sedan Dela till Microsoft Teams.

Screenshot 2020-04-22 at 16 (1).png

2. I nästa steg väljer du vilken om du vill dela innehållet som ett inlägg i ett Team, eller skapa en uppgift.

3. Avsluta genom att trycka på knappen nere till höger - verktyget eller djuplänken delas sedan till ditt Team!