Biblioteket

» I fokus - inspiration, artiklar och intervjuer i Skolons bibliotek

» För dig - få tips på digitala verktyg och läromedel för just dig

» Startsidan i biblioteket

» Vad betyder ikonerna i biblioteket?

» Prova demoversioner av verktyg i biblioteket

» Sök efter verktyg

» Tipsa din skola

I fokus - inspiration, artiklar och intervjuer i Skolons bibliotek

Skolons bibliotek är indelat i flera delar och en av dem heter "I fokus".
I denna del kan du ta del av inspiration kring digitala verktyg och läromedel: lära känna verktyg närmare, få tips och trix och läsa intervjuer och kunskapsartiklar.

Så hittar du till "I fokus":

1. Logga in i Skolon med dina inloggningsuppgifter.

2. Klicka på Biblioteket uppe i huvudmenyn. Nu är du på startsidan för biblioteket i Skolon.

3. Klicka på I fokus, så når du alla artiklar.
Klicka på en artikel för att läsa den.

Klart!

Såhär ser startsidan i Skolons bibliotek ut. Klicka på I fokus för att komma till kunskapsbanken med artiklar, tips & trix och inspiration kring digitala verktyg och läromedel.

Här hittar du nu alla artiklar i kunskapsbanken. Klicka på en artikel för att läsa mer om det som du är intresserad av.