Mina inställningar

» Lägga till eller byta profilbild

» Byt färg på ditt Skolonkonto

» Lägg till dina ämnen och få tips på verktyg som passar dig

» Logga ut från Skolon

Lägg till dina ämnen och få tips på verktyg som passar dig

Visste du att du kan fylla i vilka ämnen du undervisar i och få tips på verktyg och läromedel som passar just dig? Det gör du både snabbt och enkelt, häng med!

1. Klicka på din profilbild uppe i huvudmenyn.
Du kommer nu till dina inställningar i Skolon.

2. Överst och mitten på sidan ser du ett fält med Lägg till ämne. Klicka i rutan och fyll i det eller de ämnen som du undervisar i och avsluta med enter. Då hamnar ditt valda ämne under skrivfältet i en grå ruta, vilket betyder att ditt ämne är sparat.

Råkade du välja fel ämne eller har du kanske bytt ämne?
Klicka på den grå rutan med ämnet det gäller, så får du upp ett svart kryss.
Klicka på det svara krysset, så försvinner ämnet.