Datavisualisering - Demoanvändning - Kunskapsbas / Administrera Skolon / Datavisualisering - Skolon Support

Datavisualisering - Demoanvändning

Författarlista

I din samling, klicka på Skolon Datavisualisering.

Överst på sidan som visas får du en översikt på det totala antalet leverantörer, verktyg och licenser kopplade till dina startade demos.

Du kan filtrera på olika tidsperioder, 7-, 30- samt 90 dagar. Klicka på nedåtpilen till höger om datumintervallet och välj önskad period.

Du kan även söka efter ett specifikt verktyg.

Du kan filtrera på skola (om du är organisationsadministratör eller är skoladministratör för flera skolor). Du kan också filtrera på ett eller flera ämnen. Klicka på knappen Filter för att filtrera.

Du kan exportera din lista som en csv-fil via funktionen ExporteraOBS! Om du har filtrerat din lista exporteras det filtrerade resultatet.