[VIDEO] Det här är Lokala verktyg i Skolon - Kunskapsbas / Administrera Skolon / Lokala verktyg - Skolon Support

[VIDEO] Det här är Lokala verktyg i Skolon

Författarlista

I Skolons bibliotek och licenshantering finns de leverantörer som har integrerat sitt/sina läromedel till Skolon. Du som har ett administratörskonto har möjlighet att lägga till ytterligare verktyg genom funktionen lokala verktyg.

Det innebär att så länge du har en länk till någonting som du vill att lärarna och eleverna ska kunna nå genom Skolon, så kan du lägga upp denna länk som just ett lokalt verktyg. Det kan vara en länk till exempelvis ett läromedel, en webbsida eller ert intranät. Det innebär att användarna får möjlighet att använda allt som de behöver på ett och samma ställe - i Skolon.

Att lägga upp ett lokalt verktyg är enkelt och du kan ställa in vilka användare som ska kunna nå vilket verktyg. Läs mer om hur du lägger upp lokala verktyg här.