Det här är Skolon - Kunskapsbas / Kom igång med Skolon / Kom igång - Skolon Support

Det här är Skolon

Authors list

Med Skolon får du alla skolans digitala lärresurser samlade i en personlig vy för varje lärare och elev – med en inloggning. Klicka på en ikon i din personliga samling så startar ditt verktyg direkt, med alla data automagiskt på plats!

I Skolon hittar du även ett bibliotek fyllt med över 3000 digitala verktyg, läromedel, tjänster och appar för skolans värld. Från biblioteket kan du enkelt prova på verktygen kostnadsfritt med dina elever, det är sedan busenkelt att köpa in och dela ut licenserna!

Med Skolon får huvudmannen full kontroll över vilken användardata som finns hos vilken leverantör. Det är enkelt ta ut rapporter och stoppa överföring av data – på ett och samma ställe för alla leverantörer.

Skolon är det enklaste sättet att arbeta digitalt i skolan.