Information till lärare [Mailmall] - Kunskapsbas / Införandeguide för huvudman / Plattform / Mailmallar för huvudman - Skolon Support

Information till lärare [Mailmall]

Författarlista

Information till lärare

Hej!

Inom kort kommer vår skola och kommun att aktivera och använda Skolon - en samlingsplats för digitala verktyg och läromedel. Det gör att vi kommer att kunna använda våra digitala verktyg på ett mycket enklare och smartare sätt.

Vad behöver du som lärare göra nu?

Du behöver inte göra något aktivt i detta nu, du kommer att få mer information när vi är redo för att börja använda Skolon och du får ett eget inlogg.

Om du är nyfiken och önskar mer information så finns det flera utbildningsfilmer från Skolon som ni kan ta del av här: https://skolon.com/skolon-academy/

Jag delar även med mig lite mer information om Skolon för den som vill veta eller lära sig ytterligare: