Intro: Detta är Skolon Store - Kunskapsbas / Funktioner i Skolon / Skolon Store - Skolon Support

Intro: Detta är Skolon Store

Authors list

Skolon Store gör det möjligt för skolor och huvudmän att göra inköp av digitala verktyg direkt från biblioteket i Skolon.

Alla de produkter som finns i biblioteket kan köpas och levereras via plattformen direkt till användare, klasser och grupper. Så fort köpet är slutfört skapas licenser i Skolon och produkten som köpts in blir tillgänglig som verktyg i “Min samling” för valda användare och verktyget kan användas med ett klick.

Skolon Store är givetvis roll- och rättighetsstyrt, precis som alla andra delar av systemet. För att kunna genomföra ett köp i Skolon måste du:

1. Ha rollen Skolonadministratör

2. Vara kopplad till en aktiv inköpsrättighet.

I  detta avsnitt, Skolon Store, hittar du mer information om hur du kan komma vidare och och genomföra köp i Skolon.

Om du är organisations- och/eller budgetadministratör och vill veta hur du kommer sätter upp Skolon Store för din organisation eller skola - spana in avsnitten under Administrera Skolon > Skolon Store