Lägg till kostnadsfria verktyg - Kunskapsbas / Funktioner i Skolon / Biblioteket - Skolon Support

Lägg till kostnadsfria verktyg

Författarlista

Gå in i Skolons bibliotek och filtrera eller sök fram det kostnadsfria verktyg du vill lägga till. För att filtrera, klicka på filter-knappen och markera Visa kostnadsfria verktyg.

Dessa verktyg har en Lägg till-ikon, klicka på denna för att lägga till verktyget i Min samling

En pop up bekräftar att verktyget lagts till i Min samling.

Som lärare kan du välja om du vill lägga till verktyget för någon eller några av dina klasser/grupper eller en enskild användare. Bocka för den klass/grupp eller användare du vill ska ha tillgång till verktyget och klicka på Lägg till.