Lägg till lärare eller elev i klass/grupp - Kunskapsbas / Administrera Skolon / Hantera användare i Skolon - Skolon Support

Lägg till lärare eller elev i klass/grupp

Författarlista

1. För att lägga till en användare, lärare eller elev, i en klass eller grupp Klicka på gruppens namn. Du kan lägga till en användare som redan finns i Skolon eller skapa en ny användare.

När du är inne i din klass/grupp, klicka på knappen för Lägg till som ligger uppe till vänster av respektive användarkategori.

2. Nu får du upp en ruta. Skriv in namnet och sök på den användare som du vill lägga till i din klass/grupp. Klicka på personens namn för att lägga till den i klassen/gruppen.

3. Klart - nu ligger din användare i klassen/gruppen! Det betyder att användaren kan nå alla de digitala verktyg och läromedel som klassen/gruppen har tillgång till.