Ångra köp i Skolon Store - Kunskapsbas / Funktioner i Skolon / Skolon Store - Skolon Support

Ångra köp i Skolon Store

Authors list

Du har möjlighet att ångra ett köp i Skolon Store inom en timme efter att du slutfört beställningen.

I Skoladminverktyget, gå in under Verktyg/Orderhistorik. Om möjligheten att ångra är tillgänglig ser du knappen Ångra längst ut till höger på order raden. Klicka på den för att ångra ordern.