Offertförfrågan - Kunskapsbas / Funktioner i Skolon / Skolon Store - Skolon Support

Offertförfrågan

Authors list

Begära offert

För vissa läromedel i Skolons bibliotek fås pris på förfrågan. För att skapa en offertförfrågan på något av dessa läromedel gör du på följande sätt.

För det önskade läromedlet klicka på Välj.

Ange antal licenser du önskar och klicka på Lägg till.

Klicka på Gå vidare till kassan.

Fyll i och granska uppgifterna och klicka på Skicka offertförfrågan.

Granska och godkänna offert

Om du har budgetadministratörsrättigheter kan du gå in i Skoladmin-verktyget och under Verktyg klicka på Offertförfrågan. Du ser då en lista på de offertförfrågningar som ligger ute.  I kolumnen Status ser du om en förfrågan är obesvarad eller om det kommit in en offert. När offert kommit in, klicka på raden för att granska offerten.

När du har granskat offerten och valt rätt kostnadsställe klickar du på Gå vidare till kassan för att beställa.

Om alla övriga uppgifter är korrekta klickar du på Beställ.

Avvisa offert
För att avvisa offerten klickar du på Neka offert

Klicka på Neka offert igen för att bekräfta eller klicka på Avbryt.