Sortera och/eller ta bort verktyg i din samling - Kunskapsbas / Funktioner i Skolon / Min samling - Skolon Support

Sortera och/eller ta bort verktyg i din samling

Författarlista

Vill du få bättre ordning på dina verktyg i din samling? Eller kanske ta bort ett verktyg?

Du kan enkelt sortera dina verktyg genom att helt enkelt ta tag i dem och flytta dem med musen. Placera verktyget där du vill att det ska ligga. Om du lägger verktyget över ett annat, så kan du också skapa en mapp, där båda verktygen hamnar, mer om mappar hittar du här: https://support.skolon.com/sv/kb/articles/skapa-en-mapp

Vill du ta bort ett verktyg ur din samling gör du det genom att högerklicka på verktyget och välja Ta bort i listan som dyker upp.

Ångrar du dig? Verktyg som du har tagit bort, men fortfarande har tillgång till kommer att hamna i en egen gruppering uppe i högra hörnet av din samling. Detta gör att du enkelt kan lägga tillbaka verktyg du en gång tagit bort. Här får du veta hur: https://support.skolon.com/sv/kb/articles/l-gg-till-verktyg-i-min-samling