Starta ett verktyg i din samling - Kunskapsbas / Kom igång med Skolon / Kom igång - Skolon Support

Starta ett verktyg i din samling

Författarlista

Att komma igång och starta ett verktyg i Skolon är enkelt! När du har loggat in i Skolon, så hamnar du direkt i det som kallas Min samling. Här finns alla de verktyg som du kan använda.

För att starta ett verktyg gör du såhär:

1. Klicka på ikonen för verktyget du vill starta, så kommer du direkt in i det.

2. När du är inne i verktyget och arbetar med det, så finns det uppe i höger kant en Skolonknapp. Om du klickar på knappen, så får du fram alla dina verktyg som finns i din samling. Här kan du direkt hoppa in i ett av dina andra verktyg eller att välja att gå tillbaka till Skolon.

3. Om ett verktyg i din samling har en liten symbol på sig (se exempel nedan), så betyder det att verktyget har en innehållsförteckning. Om du klickar på symbolen, så får du upp innehållsförteckningen.

4. Nu får du upp innehållsförteckningen framför dig. Välj på den sida eller kapitel du vill nå genom att klicka direkt på texten.

Pilarna i höger kant betyder att du kan öppna upp och se fler sidor.
Symbolen bredvid till vänster betyder att du kan dela sidan eller kapitlet vidare till andra användare.