Tilldela budgetadministratörer - Kunskapsbas / Administrera Skolon / Inköp via Skolon - Skolon Support

Tilldela budgetadministratörer

Författarlista

OBS! Denna artikel är giltig för organisationsadministratörer.

Öppna Skoladmin-verktyget och välj organisationsnivån (toppnivån) via dropdown-menyn uppe till vänster. På startsidan hittar du rubriken Användare ungefär mitt på sidan. Klicka på raden Skoladministratörer.

En ny sida öppnas och du kan där scrolla eller söka fram den befintliga skoladministratör som även skall ha budgetadministratörsrättigheter. Bocka i checkboxen i kolumnen Budgetadministratör.

Om den användare som skall ha budgetadministratörsrättigheten inte är skoladministratör sedan tidigare behöver du tilldela den rättigheten till användaren. Det gör du på följande sätt: Tilldela administratörsrättigheter