Uteblivna leveranser av licenser från Läromedia - Kunskapsbas / Administrera Skolon / Verktygshantering - Skolon Support

Uteblivna leveranser av licenser från Läromedia

Authors list

Vid köp av licenser till digitala läromedel och lärverktyg från Läromedia ansvarar återförsäljaren för att säkerställa att licenserna levereras till Skolon. Om du upplever problem med utebliven eller felaktig leverans av licenser som är inköpta via Läromedia kan du kontakta Läromedias kundtjänst på order@laromedia.se

Vid kontakt till kundtjänst uppge ordernummer och artikelnummer på produkten. I vissa fall skickas en licensnyckel via e-post direkt från läromedelsförlaget, och från detta mail kan du i vissa fall aktivera licensen i Skolon. Vänligen säkerställ att leveransmailet inte fastnat i ditt spamfilter eller ligger i papperskorgen.

När du skapat ärendet hjälper det om du beskriver problematiken, t ex:

• Har du fått licensen via e-post?
  • Är den aktiverad hos förlaget istället för via Skolonplattformen?
  • Annan information som kan vara relevant för just ditt ärende

Du kan även läsa mer på Läromedias FAQ, som du hittar på följande adress: https://www.laromedia.se/help/faq.html#licens

Om du ännu inte aktiverat leverans av licenser som köpts från Läromedia till Skolon, läs följande artikel.