[VIDEO] Datavisualisering - Kunskapsbas / Administrera Skolon / Datavisualisering - Skolon Support

[VIDEO] Datavisualisering

Författarlista

Skolon Datavisualisering 3.0 ger dig som skol- och organisationsadministratör möjlighet att följa upp användning av alla verktyg som finns i samlingen på ett mer detaljerat sätt Datavisualisering 2.0, både på kommun-, skol- och användarnivå.

Datavisualisering 3.0 har även unik funktionalitet som hjälper dig som organisationsadministratör att hålla reda på vilka leverantörer din huvudman har tecknat PUB-avtal med.

Observera att din huvudman behöver ha licenstypen Skolon Pro för att kunna nyttja Datavisualisering 3.0. Om du är osäker på vilken licenstyp du har idag, kontakta oss gärna här så hjälper vi dig!

Om du har Skolon Pro hittar du Datavisualisering 3.0's funktioner i menyraden uppe till höger, när du klickat dig in på Datavisualiseraren. Det finns fyra vyer: