Aktivera funktionen för lärare att skapa egna lokala verktyg - Knowledgebase / Administrera Skolon / Skolinställningar - Skolon Support

Aktivera funktionen för lärare att skapa egna lokala verktyg

Authors list

OBS! Denna artikel gäller för organisationsadministratörer.

Aktivera

Som organisationsadministratör kan du aktivera möjligheten för lärare att skapa egna lokala verktyg. Det gör du på organisationsnivå under Inställningar/Funktionsinställningar genom att klicka på Lokala verktyg.

Bocka i den eller de skolor du vill aktivera funktionen för och klicka sedan Aktivera.

Instruktioner till lärarna för att skapa sina egna lokala verktyg hitta du i artikeln Skapa egna lokala verktyg.

Inaktivera

Om du önskar inaktivera funktionen för en aktiverad skola bockar du i denna skola och klickar på Inaktivera.