Hitta till Skoladmin - hantera skolans inställningar - Knowledgebase / Administrera Skolon / Skolinställningar - Skolon Support

Hitta till Skoladmin - hantera skolans inställningar

Authors list

Du som är administratör i Skolon får tillgång till Skoladmin - delen där det är möjligt att hantera skolans Skolon, så som användare, licenser, inställningar, m.m.

Du ser att du har ett administratörskonto genom att:

- Du har ikonen för skoladmin inlagd automatiskt i din samling. Det enda du behöver göra är att klicka på ikonen, så kommer du åt skolans Skolon-inställningar och kan hantera användare och licenser.

- Klicka på din profilbild uppe i huvudmenyn för att komma till Mina inställningar . Här finns informationen att du är Skoladministratör.

När du har klickat på ikonen för Skoladmin, så öppnas ett nytt fönster och du ser det här:

Detta är Skolon Skoladmin - delen där Skolonadministratörer hanterar skolans konto, inställningar, användare och licenser.

På startsidan/översikten för skoladmin, så ser du tydligt siffror som visar hur det ser ut i Skolon på er skola. I vänsterkanten har du en meny för att kunna hantera de olika delarna i Skolon - håll muspekaren över respektive ikon, så ser du vad ikonerna betyder. Klicka på den ikon som du vill komma åt.