Intro: Kom igång med inköp via Skolon - Knowledgebase / Funktioner i Skolon / Inköp med gemensamt beställarkonto - Skolon Support

Intro: Kom igång med inköp via Skolon

Authors list

OBS! Denna artikel är giltig för användare som har rollen Beställare i Skolon. Om du har en personlig inloggning till Skolon genom din kommun eller skola ska du läsa denna supportartikel istället.

I Skolons bibliotek är det möjligt för skolor och huvudmän att göra inköp av digitala verktyg och få dem levererade till en e-postadress som anges vid beställning.

Du hittar över 4000 digitala läromedel, lärresurser, verktyg och appar skapade för skolans värld, från både stora och små leverantörer i biblioteket. Här finns något för alla, oavsett ämne, intresse, behov eller åldersgrupp och det är lätt att använda filterfunktionen för att hitta rätt.

För att se utbudet i Skolons bibliotek samt göra inköp krävs att du har en inloggning samt delger oss uppgifter som gör att vi kan fakturera för inköpen.

Den information vi behöver från er är:

• Organisationsnummer
  • Faktureringsadress
  • Postnummer
  • Ort
  • Email till ekonomiavdelning
  • Momsregistreringsnummer (VAT)
  • GLN (om ni vill använda elektronisk fakturering, valfritt)

Maila vår support på support@skolon.eu så hjälper vi dig vidare.

I detta avsnitt, Genomför ett köp, hittar du mer information om hur du kan komma vidare och genomföra köp i Skolon.

För licenser med automatisk förnyelse (abonnemang) så finner du mer information om hur du hanterar dessa på både huvudmanna- och skolnivå under Abonnemang.