Leverans av licenser - Knowledgebase / Funktioner i Skolon / Inköp med gemensamt beställarkonto - Skolon Support

Leverans av licenser

Authors list

OBS! Har du en personlig inloggning till Skolon genom din kommun eller skola ska du läsa denna supportartikel istället.

Många av de som beställer digitala licenser genom Skolon använder även Skolon som leveransplattform. Vill du veta mer om det är du välkommen att kontakta oss för att få veta mer om hur det skulle fungera. Gör din skola eller kommun inte det kommer du att få licenserna levererad till den e-postadress som du anger när du checkar ut din varukorg.

Vid varje inköp måste en e-postadress för leverans av licenser anges. Se nedan exempel från en varukorg, där de röda fälten måste fyllas i för att slutföra ordern.

Yes, this tcket was helpful. No, this article was unhelpful.