Skip to main content

Mailmall: Information till beställare - Knowledgebase / Införandeguide för huvudman / Inköpsverktyg - Skolon Support

Mailmall: Information till beställare

Authors list

Hej!

Du får detta mail då du har tilldelats inköpsrättigheter i Skolons inköpsverktyg för digitala läromedel och skolverktyg.

Framöver kommer vi på våra skolor och i kommunen att använda den befintliga plattformen Skolon även som inköpsverktyg för att köpa in licenser från olika leverantörer - detta för att slippa manuell hantering vid leveranser av licenser och åtkomst. Utöver det blir hela hanteringen från inköp till användande GDPR säkrad i en och samma plattform och vi får en komplett order- och inköpsstatistik.

Det är viktigt att alla inköp görs genom detta verktyg framöver gällande digitala läromedel och skolverktyg för att vi skall få en samlad hantering som är förenlig med Lagen om offentlig upphandling (LOU), om ej annat kommunicerats i ett specifikt fall.

Hur du går tillväga för att göra inköp kan du läsa mer om här. Besök också gärna följande supportavsnitt i Skolons Support för att lära dig mer om inköpsverktyget och dess olika funktioner.

Vi kommer in kort också att bjuda in till en digital introduktionsutbildning där du får lära dig mer om hur inköpsverktyget fungerar.

Yes, this tcket was helpful. No, this article was unhelpful.