[VIDEO] Så loggar du in i Skolon - Knowledgebase / Kom igång med Skolon / Kom igång - Skolon Support

[VIDEO] Så loggar du in i Skolon

Authors list

1. För att logga in i Skolon, så går du till startsidan.

2. Överst på sidan hittar du en meny. Klicka på knappen Logga in.

3. Fyll i ditt användarnamn, vilket i de flesta fall är din mailadress och klicka på Nästa. Här fyller du i det lösenord du har till din mailadress eller ett lösenord du har fått i ett mail av Skolon som innehållit inloggningsuppgifter.

Se filmen nedan för att se hur du loggar in i Skolon: