Säkerhetsspärr för radering av användarkonton - Knowledgebase / Administrera Skolon / Synkar och dataflöden / Synkar och användarhantering - Skolon Support

Säkerhetsspärr för radering av användarkonton

Authors list

Som organisationsadministratör har du under dina synkar en säkerhetsflik. Här sätts en ett gränsvärde som tröskelvärde för att inte låta eventuella problem i synkfiler från synkkällan orsaka felaktiga raderingar av användare i Skolon.

Säkerhetströskeln innebär att Skolon inte tillåter en synk att radera användare utan en manuell granskning om synken vill radera, i exemplet nedan, över 33% av antalet användare som redan finns i plattformen.

Om er synk försöker göra en misstänkt felaktig radering utifrån konfigurerad säkerhetströskel kommer Skolons support bli automatiskt informerad och behöva godkänna dataraderingen manuellt. Om detta skulle uppstå kommer vi att kontakta er innan vi låter synken radera användare.

För att justera inställningarna för er säkerhetströskel, kontakta Skolons support från följande formulär.

Screenshot 2024-08-20 at 10.26.37.png