Ange Skolon som startsida i Google Chrome - Kunskapsbas / Införandeguide för huvudman / Plattform / Integrationer - Skolon Support

Ange Skolon som startsida i Google Chrome

Authors list

Er Google-administratör kan ange vilken sida som skall läsas in vid starten när era användare loggar in på sina Chromebooks samt vilken sida som skall vara startsida (homepage).

Via admin.google.com/Chrome-enheter/Enheter/Inställningar nås nedanstående sida.

Ange er IdP-länk som startsida samt Sida som skall laddas vid start. IdP-länken har formen: https://ext-idp.skolon.com/a/ OBS! IdP-länken avslutas efter /a/ med en ändelse som är unik för er organisation. Kontakta er uppstartsledare om ni är osäker på vilken det är.