Faktureringsuppgifter - Kunskapsbas / Administrera Skolon / Inköp via Skolon - Skolon Support

Faktureringsuppgifter

Författarlista

OBS! Denna artikel är giltig för organisationsadministratörer.

På startsidan i Skoladmin-verktyget (Inställningar) finns på toppnivån (kommun/huvudman) rubriken Faktureringsuppgifter, klicka på denna.

Under denna anges de faktureringsuppgifter som gäller för organisationen. OBS! Dessa måste vara ifyllda för att ni skall kunna genomföra inköp via Skolon.

GLN-nummer anges för elektronisk fakturering.

I fältet VAT anges ert momsregistreringsnummer. När alla tillämpliga uppgifter är ifyllda, klicka på Spara.