Faktureringsuppgifter - Kunskapsbas / Administrera Skolon / Skolon Store - Skolon Support

Faktureringsuppgifter

Authors list

OBS! Denna artikel är giltig för organisationsadministratörer.

På startsidan i Skoladmin-verktyget (Inställningar) finns på toppnivån (kommun/huvudman) rubriken Faktureringsuppgifter, klicka på denna.

Under denna anges de faktureringsuppgifter som gäller för organisationen. OBS! Dessa måste vara ifyllda för att ni skall kunna genomföra köp av verktyg via Skolon köp.

GLN-nummer anges för elektronisk fakturering.

I fältet VAT anges ert momsregistreringsnummer. När alla tillämpliga uppgifter är ifyllda, klicka på Spara.