Lägg till verktyg i Min samling - Kunskapsbas / Funktioner i Skolon / Min samling - Skolon Support

Lägg till verktyg i Min samling

Författarlista

Verktyg som du valt att ta bort ur Min samling eller som er administratör valt att inte lägga till i din samling hittar du via knappen Innehåll uppe till höger i sidan Min samling.

Om du vill lägga till något av dessa verktyg klickar du på knappen.

Verktygen du kan lägga till är uppdelade i  kategorier Verktyg och Lokala verktyg är de vanligaste men även Widgets kan förekomma. Dessa har en varsin flik i dialogrutan som öppnasKategorin Verktyg innehåller verktyg som är integrerade i Skolon och som du har en licens för.

Du kan scrolla fram eller söka efter verktyg och när du hittat det önskade verktyget kan du  bocka i rutan vid det, eller de, verktyg du vill visa i Min samling och klicka på Lägg till.

Kategorin Lokala verktyg är verktyg som din skolas eller huvudmans administratör lagt till i Skolon själva. Läs mer om Lokala verktyg här.

På samma sätt kan du här scrolla eller söka fram önskat verktyg. När du hittat rätt, bocka i rutan vid det eller de verktyg du vill visa i Min samling och klicka på Lägg till.

Även kategorin Widgets fungerar på precis samma sätt.