Gå till huvudinnehåll

Ångra offertförfrågan - Kunskapsbas / Funktioner i Skolon / Inköp via Skolon - Skolon Support

Ångra offertförfrågan

Författarlista

Om du önskar dra tillbaka en offertförfrågan kan du göra detta så länge den är obesvarad.

Detta görs på följande sätt:

Klicka in på offertförfrågan du önskar ångra. Klicka på Ångra offertförfrågan.


Bekräfta att du vill ångra offertförfrågan genom att klicka på Ångra offertförfrågan.


Ja, denna artikel var till hjälp. Nej, denna artikel var inte till någon hjälp.