Programvaror från Svensk Talteknologi i Skolon - bra att veta - Kunskapsbas / Kom igång med Skolon / Övrigt - Skolon Support

Programvaror från Svensk Talteknologi i Skolon - bra att veta

Författarlista

Över hälften av landets kommuner har programvaror från Svensk Talteknologi som erbjuder flertalet digitala hjälpmedel för läsa, skriva och språkinlärning. Kanske känner du igen Claro-programmen, som t.ex. talsyntesen ClaroRead? Svensk Talteknologi har valt att lägga alla sina program i Skolons bibliotek, så att lärare och elever kan nå dessa hjälpmedel tillsammans med sina övriga digitala läromedel och skolverktyg.

Har du frågor/funderingar om programmen?
Svensk Talteknologi ansvarar för innehållet i sina tjänster, så om du stöter på problem eller har frågor kring hur något program fungerar, så vänder du dig direkt till Svensk Talteknologis support:

Telefon:

Mail:
support@svensktalteknologi.se

Supportsida med hjälpsidor:
https://svensktalteknologi.se/support/

Mer info:

Så hittar du en licensnyckel i Skolon