Se användarens verktyg - Kunskapsbas / Administrera Skolon / Verktygshantering - Skolon Support

Se användarens verktyg

Författarlista

Via menyn Användare kan du som administratör nu se vilka verktyg som en enskild användare har tillgång till samt vilka av dessa som är synliga i dennes "Min samling".

Klicka på antingen Elever eller Lärare. Sök eller bläddra fram den användare du är intresserad av och klicka på namnet.

Klicka sedan på Verktyg.

Användaren har tillgång till samtliga verktyg i listan men de med en grön markering och etiketten Aktiv är synliga i användarens "Min samling". Om det har en röd markering är verktyget dolt, dvs inte synligt i "Min samling". Det kan då göras synligt av användaren via knappen Innehåll i "Min samling".