Se användarens verktyg - Kunskapsbas / Administrera Skolon / Verktygshantering - Skolon Support

Se användarens verktyg

Authors list

Via menyn Användare kan du som administratör nu se vilka verktyg som en enskild användare har tillgång till samt vilka av dessa som är synliga i dennes "Min samling".

Klicka på Användare, klicka på antingen Elever eller Lärare.

Sök eller bläddra fram den användare du är intresserad av. Klicka på nedåtpilarna till höger om dennes namn.

Klicka sedan på Användarens verktyg.

Användaren har tillgång till samtliga verktyg i listan men de med en grön markering och etiketten Aktiv är synliga i användarens "Min samling". Om det har en röd markering är verktyget dolt, dvs inte synligt i "Min samling".

Dolda verktyg är tillgängliga för användaren via ikonen Lägg till längst ned till vänster i användarens "Min samling".