Skolons iOS App - Kunskapsbas / Kom igång med Skolon / Skolon för iOS - Skolon Support

Skolons iOS App

Authors list

Skolon finns nu tillgängligt som app för iOS, vilket gör att alla användare enkelt kan använda sitt Skolonkonto och därmed sina digitala läromedel och skolverktyg från sin iPad eller iPhone.

I appen får du tillgång till funktionerna Min samling och Mina inställningar - om du är lärare kan du även följa dina elever i funktionen Mina klasser.

Appen kan du ladda ned från App Store här. Du kan även läsa mer om hur du installerar appen via ett MDM-system här.