Starta demo som administratör - Kunskapsbas / Administrera Skolon / Verktygshantering - Skolon Support

Starta demo som administratör

Författarlista

Skolonadministratörer kan nu starta demo åt alla klasser och grupper på skolan direkt från biblioteket.

Så här gör du från biblioteket:

1. Logga in i Skolon

2. Gå till Biblioteket

3. Sök fram det verktyg du vill starta demo för och tryck på "Testa "

4. Välj vilka klasser eller grupper på skolan som ska få demon - som administratör ser du alla grupper och klasser för hela skolan.

5. Tryck på Starta demo

6. Färdigt!