[VIDEO] Chrome-tillägg - Kunskapsbas / Integrationer / Google Workspace for Education - Skolon Support

[VIDEO] Chrome-tillägg

Authors list

Med Skolons webbläsartillägg för Google Chrome blir dina digitala läromedel och skolverktyg tillgängliga direkt i din webbläsare.

Här hittar du en kort film som beskriver hur du kan använda tillägget, motsvarande beskrivning i text och bild hittar du nedanför filmen.

När du installerat tillägget, klicka på dess ikon.

Om du är inloggad i Skolon visas din egen Min samling, om inte kan du logga in i Skolon. Du öppnar ett verktyg genom att klicka på dess ikon.

Du kan kopiera en länk till ett verktyg genom att klicka på verktygets kopieringsikon.

Du kan även öppna eller kopiera djuplänkar direkt från tillägget. Klicka på djuplänksikonen (1) och välj eller sök fram ett avsnitt. Klicka på rubriken (2) för att öppna avsnittet eller klicka på kopieringsikonen (3) för att kopiera djuplänken.

De länkar du kopierar kan du sedan klistra in er lärplattform, exempelvis Google Classroom, eller motsvarande.