Visa eller dölj PUB-avtalsstatus i Biblioteket - Kunskapsbas / Administrera Skolon / Datavisualisering / Dataskydd - Skolon Support

Visa eller dölj PUB-avtalsstatus i Biblioteket

Författarlista

OBS! Denna artikel gäller för organisationsadministratörer.

Som organisationsadministratör kan du i Skolons Datavisualisering ange om information om status avseende PUB-avtal för leverantörer skall visas i Skolons bibliotek. se exempel nedan:

Detta gör du på följande sätt.

Öppna Datavisualiseringen. Klicka på knappen längst upp till höger i menyn.
Välj sedan, via den markerade knappen nedan, om denna status skall visas eller inte. Som default är denna status dold.